Go Back   Chevy Equinox Forum | GMC Terrain Forum | Cadillac SRX Forum > Chevy Equinox General Discussion > 2010+ Equinox General Forum

2010+ Equinox General Forum

Transmission/Startup problems


This is a discussion on Transmission/Startup problems within the 2010+ Equinox General Forum forums, part of the Chevy Equinox General Discussion category!
So I've owned my 2011 Equinox for over a year and has 17k miles on it. Lately I've noticed that ...





Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2011, 01:00 PM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Age: 38
Posts: 3
Rep Power: 0
amtraker is on a distinguished road
Default Transmission/Startup problems

So I've owned my 2011 Equinox for over a year and has 17k miles on it. Lately I've noticed that at startup the engine rattles and the transmission is very jerky at low speeds. I've read a lot of complaints about this problem and I wanted to ask if anyone has had any success stories through the dealership, as in, they actually fixed the problems. Thanks
amtraker is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2011, 07:22 PM   #2 (permalink)
Admin
 
dietz4ibanez's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: North Carolina
Age: 37
Posts: 4,670
Rep Power: 10
dietz4ibanez is on a distinguished road
Default

I haven't had the issue but I am sure that there will be a fix for this. Thanks fir sharing about this issue as I am sure many were not aware of it...

Keep us posted on how the dealership handles this!
dietz4ibanez is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2011, 06:18 AM   #3 (permalink)
Super Mod
 
Z_Ghost's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Texas
Age: 61
Posts: 1,586
Rep Power: 11
Z_Ghost is on a distinguished road
Default

Some people have, some have not.
I gave up for now getting them to do something about my rattle, I figure that it will blow up or I will trade it in before the warranty goes out.
__________________
2011 Terrain SLT2 Carbon Black I4 FWD
92 B4C Camaro - X Texas HWY Patrol car
ZZ4, SuperRam, Holley 52 mm TB, T-56.
92 Z/28
60\'1.937-1/4 13.851-98.16 mph

Z_Ghost is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
transmission problem



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is anyone having problems with their 2011? DeeDee1202 2010+ Equinox General Forum 9 01-04-2016 11:26 AM
Blower problems Jaws 05-09 Equinox Maintenance 9 12-12-2015 04:09 PM
2010 Equinox battery problems rbiggers 2010+ Equinox General Forum 21 02-05-2012 03:42 AM
Navigation Startup has changed Trogdoor 2010+ Equinox General Forum 22 11-04-2011 07:56 PM
2011 Equinox problems since purchase equiowner 2010+ Equinox General Forum 4 08-07-2011 04:34 AM